0

Ulei de Somon Salbatic Nutrivet 1L

59,95 RON 70,00 RON

  • Producător: Nutrivet
  • Cod produs: Ulei de Somon Salbatic Nutrivet 1L
  • Disponibilitate: Out Of Stock

Uleiul de Somon Salbatic NUTRIVET este provenit exclusiv din surse naturale (oceanul Atlantic) si nu are in compozitie coloranti sau aditivi alimentari. 

Obtinut din prelucrarea prin procedee fizice (se obtine doar din carnea de somon salbatic presata la rece), produsul nu contine niciuna dintre substantele utilizate pentru cresterea somonului de ferma: pesticide, dioxine, metale grele, antibiotice, coloranti etc si nu este nici concentrat pt a ajunge la nivelul de 30% Omega 3 (nu contine EE - Ethyl Ester)

Spre deosebire uleiul de somon (industrial - acvacultura), uleiul de somon salbatic (NUTRIVET) se poate administra tot timpul anului fara intrerupere.

Prin hranirea din sursa naturala (creveti), somonul salbatic poate sintetiza Astaxanthina – care este unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti la ora actuala
http://en.wikipedia.org/ wiki/Astaxanthin. Aceasta Astaxanthina ii da culoarea rosie/orange uleiului de somon salbatic.

 Acizii grasi din uleiul de somon (Omega 3 EPA si DHA) sunt metabolizati direct de organism spre deosebire de cei din plante (Omega 3 ALA) care necesita o conversie anterioara, prin aceasta pierzandu-se pana la 95% din acizii grasi metabolizati. De aici calitatea net superioara a acizilor grasi Omega3 proveniti din surse de origine animala fata de cei proveniti din plante.
Acizii grasi Omega 3 EPA si DHA sunt considerati acizi grasi esentiali deoarece ei nu pot fi sintetizati de organism. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, acesti acizi trebuie obtinuti din dieta sau suplimente alimentare. EPA si DHA sunt componente structurale necesare ale membranei celulare, mentinand fluiditatea si permeabilitatea acesteia, necesare bunei functionari a unei celule sanatoase.
 
Una din functiile cheie ale fiecarei celule este de a crea homeostaza (capacitatea de a mentine un mediu constant si stabil intern). Primul pas in realizarea homeostazei este de a crea o membrana celulara sanatoasa (peretele dintre interiorul celulei si mediul sau extern), Omega 3 contribuind intr-un mod major la imbunatatirea acestui proces.

Compozitie: Ulei de Somon Salbatic 100% 
Origine: pescuit din Oceanul Atlantic
Produsul contine acizi grasi esentiali – Omega 3 = 30% ( DHA 11,9%, EPA 9,8%), si Omega 6 = 7% si antioxidanti – vitamina E = 1000 ppm

Actiune: Acizii grasi Omega 3 EPA si DHA nu pot fi sintetizati de organism, ci trebuie obtinuti din dieta sau suplimente alimentare. EPA este o componentă a tuturor membranelor celulare. DHA lucrează pentru a dezvolta și menține structurile neuronale, inclusiv a creierului și a retinei, imbunatatind plasticitatea sinaptica. Împreună, acestia acționeza pentru a reduce inflamatiile din intreg organismul, mentinand fluiditatea si permeabilitatea celulelor . 
Omega 3 este esential pentru sanatatea organismului, reducand riscurile cardio-vasculare si avand efecte benefice asupra starii de sanatate (probleme articulare, stimularea sistemului imunitar, probleme dermatologice/caderea blanii, tonus). Conform studiilor de specialitate uleiul de peste - spre deosebire de cel din plante - reduce problemele cardiace, este folositor in tratarea aritmiei si poate preveni ischemia cardiaca (cauza des intalnita a mortalitatii cainilor de varsta a 3-a, dar nu numai). O dieta bogata in Omega 3 si 6 intr-o proportie echilibrata combate problemele renale si diminueaza aparitia spontana a acestora. Sursa naturala de acizi grasi Omega 3 intareste sistemul imunitar si contribuie la dezvoltarea armonioasa a puilor. Dupa 6-8 saptamani de aplicare, uleiul de Somon Salbatic NUTRIVET reduce semnificativ dermatitele atopice si manifestarile acestora (iritatii, prurit, inflamatii locale, deshidratare/descuamare) si imbunatateste in mod evident calitatea blanii si starea pielii. De asemenea, o dieta imbogatita cu Omega 3 si 6 imbunatateste tonusul general la cainii de toate varstele si creste acuitatea vizuala si auditiva la cainii de varsta a 3a 

Utilizat pentru:
- Piele: Eczeme si iritatii, dermatite, seboree, deshidratare, grabeste cicatrizarea
- Blana: Mata, rara, lipsita de stralucire; Naparlire excesiva
- Intarirea sistemului imunitar si recuperare post-operatoriu
- Probleme cardiace, inclusiv pentru prevenirea acestora (diminueaza riscurile cardiovasculare)
- Probleme si suferite articulare (Artrita, Reumatism etc)
- Efect anti-inflamator natural
- Incetineste evolutia pe termen lung a problemelor renale cronice si imbunatateste hemodinamica sistemului renal
- Optimizeaza functionarea creierului si a sistemului nervos
- Inapetenta
- Cresterea vitalitatii la cainii batrani sau apatici
- Imbunatatirea tonusului general
- Dezvoltarea armonioasa a puilor si cateilor tineri
- Favorizeaza fertilitatea
- Femele gestante/cu lactatie.
- Recomandat in dieta animalelor bolnave de cancer

Contraindicatii: Nu se cunosc contraindicatii

Efecte adverse: Nu s-au inregistrat.

Dozaj zilnic: 1 si 1/2 apasare pt 5 kg masa corporala (1 apasare=2 ml), in amestec cu hrana umeda sau uscata a animalului de companie. In caz de probleme de sanatate sau dog show a se dubla dozajul. Se poate administra fara intrerupere pe tot parcursul vietii.

Termen valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei

Elemente de identificare ulei de somon salbatic :
1. Culoarea rosie/orange data de pigmentul natural Astaxanthin
2. Procentajul ridicat de Omega 3 : 30 % 
3. Administrarea: se face pe termen nelimitat, fara contra-indicatii

Aceste 3 conditii sunt cumulative pentru evaluarea originii uleiului de somon salbatic 

Prezentare: Recipient de 250ml /1 litru, cu dozator
Depozitare: La temperaturi sub 20°C, ferit de lumina solara. 
Produsul nu necesita refrigerare pe durata utilizarii 
Uz veterinar: pt caini si pisici
Procesat in Franta

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun