0

Politica de Confidentialitate

Securitatea datelor dumneavoastra personale si confidentialitatea acestora sunt o prioritate pentru noi. Din acest motiv am luat toate masurile ca sa fiti in siguranta cand vizitati site-ul onlinepet.ro.

Metodele noastre sunt in acord cu General Data Protection Regulation (GDPR)

Cine Suntem?

ROB SHOP ONLINE CONSULTING SRL este operatorul magazinului online onlinepet.ro. Suntem o companie romaneasca, cu sediul social in Bucuresti, sos. Alexandria nr. 104, bl M5, et 7, ap 48, sector 5, inregistrata la registrul comertului sub numarul J40/1907/2012, avand cod de identificare fiscala RO29812642. 

 Ce date personale colectam si prelucram si de ce avem nevoie de ele?

Politica noastra de prelucrare si confidentialitate a datelor personale reglementeaza utilizarea si stocarea acestora. Aceasta politica poate fi consultata aici.

1.  Pentru a putea procesa comanda dumneavoastra, pentru a o livra sau pentru a va putea contacta referitor la detalii despre aceasta vom inregistra si stoca urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Adresa de Livrare, numar de telefon si adresa de e-mail.

2.  Pentru ca ne dorim o livrare rapida si corecta vom transmite companiei de curierat Numele si Prenumele dumneavoastra, Adresa de livrare si numarul de telefon pentru a putea sa va contacteze agentul companiei de curierat si pentru a se permite ajustarea timpului sau locului livrarii. Companiile de curierat cu care colaboram sunt: URGENT GARGUS, DPD, FAN si BOOKURIER.

3.  Aceasta transmitere este o parte obligatorie a relatiei contractuale cu ROB SHOP ONLINE CONSULTING SRL, administratorul site-ului onlinepet.ro. Mai multe detalii puteti gasi in Termeni si Conditii.

4.  Pentru a va putea oferi suport si informatii referitoare la comenzile dumneavoastra vom inregistra si stoca urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Numar de telefon si adresa de e-mail (pentru a va identifica si pentru a putea comunica cu dumneavoastra pentru rezolvarea solicitarilor dumneavoastra

5.  Pentru functionalitatea site-ului onlinepet.ro vom inregistra adresa de IP (pentru filtrarea si detectarea  atacurilor din internet) si informatiile despre contul dumneavoastra la onlinepet.ro (pentru a va usura experienta de cumparare). 

6.  Pentru a ne asigura ca sunteti protejati in timpul sesiunii de cumparaturi folosim criptare SSL (secure socket layer protocol) pentru intreaga sesiune de navigare in site. Acest lucru inseamna ca ori de cate ori ne trimiteti date personale acestea vor fi codificate astfel incat nimeni nu le poate accesa in afara de noi si dumneavoastra.

7.  Datele dumneavoastra personale legate de istoria navigarii pe site sunt transmise partenerilor nostri descrisi in Politica Cookies .

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

1.  Datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza acestora, vor fi pastrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

2.   Datele legate de contul dumneavoastra vor fi stocate o perioada de 10 ani sau pana veti trimitere o cerere de stergere a acestora pe adresa de e-mail: office@onlinepet.ro.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

 1.  Datele dumneavoastra personale pot fi vizualizate si editate de catre dumneavoastra, oricand, prin accesarea sectiunii „Contul Meu”din cadrul site-ului, folosind adresa de e-mail si parola folosite la inregistrare. In cazul in care v-ati uitat parola, in cadrul paginii de logare, este disponibil intotdeauna link-ul „Ai uitat parola?”. Prin accesarea acestuia veti primi un  mail automat cu instructiunile de resetare a parolei.

2.  Aveti dreptul de a solicita gratuit informatii in scris cu privire la datele personale stocate de ROB SHOP ONLINE CONSULTING SRL. Dupa consultarea informatiilor, la cererea dumneavoastra vom putea opera orice modificari necesare, in limita legii. Pentru intrebari legate de confidentialitatea datelor ne puteti contacta pe office@onlinepet.ro .

3.  Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati, sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa folositi adresa de email office@onlinepet.ro

4.  Daca aveti motive sa credeti ca cererea dumneavoastra nu a fost solutionata corect puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la aceasta Autoritate.

Toti angajatii ROB SHOP ONLINE CONSULTING SRL au semnat contracte de confidentialitate pentru a se conforma cu regulamentele si directivele privind protectia si securitatea datelor cu caracter personal, si pentru a proteja confidentialitatea acestora. In mod periodic ROB SHOP ONLINE CONSULTING SRL sunt instruiti in acest domeniu.