0

Pipeta antiparazitara PILOU pentru caine de talie medie 3x5ml

29,90 RON 34,00 RON

  • Producător: Pilou
  • Cod produs: ONCAAPI02
  • Disponibilitate: 994

PIPETA ANTIPARAZITARA PILOU CAINE TALIE MEDIE 3x5ml este un produs antiparazitar destinat cainilor de talie medie, util in preventia infestatiei cu purici sau paduchi la caini.

Pachetul contine 3 pipete repulsive de 5ml=3 doze.

Folosesc proprietatile repelente ale unui ingredient vegetal activ, geraniolul. Formula, ce contine ingrediente aditionale extrase tot din plante, respinge puriciicapusele si tantarii cu o eficienta dovedita. Testele au demonstrat ca eficienta acestei formule, este cel putin egala sau echivalenta cu cea a unui insecticid sintetic. Trateaza si previne infestatiile cu paraziti externi ai cainelui (purici, capuse,paduchi).

DOZARE SI INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: un catel - o pipeta de 5ml.
Desigilati pipeta prin rasucirea capatului acesteia. Faceti o carare intre umeri si aplicati solutia direct pe piele. Evitati contactul solutiei cu degetele. Eficienta de la 3 la 6 saptamani in functie de tipul de piele. Se repeta tratamentul in momentul in care se observa din nou paraziti.

PRECAUTII IN FOLOSIRE: NU folositi pe blana uda, durata de protectie poate fi mai mica. Asteptati cel putin 7 zile intre doua aplicatii. NU folositi la catei mai mici de 4 luni. NU lasati la indemana copiilor. NU dati cu solutie in ochi. Doar pentru uz extern. Evitati contactul direct cu produsul. Colectati si aruncati recipientele goale, eventualele pipete nefolosite, in conformitate cu legislatia locala.

Comanda in Bucuresti si Ilfov zgarda antiparazitara Pilou, pana in ora 12:00 si beneficiezi de livrare rapida si gratuita!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun