0

Deodorant pentru litiera Pilou, Lavanda, 750g

24,90 RON 30,00 RON

  • Producător: Pilou
  • Cod produs: Deodorant pentru litiera Pilou, Lavanda, 750g
  • Disponibilitate: 1000

Deodorant Pilou Lavanda, pentru litiera, 750 g

 

Deodorant Litiera PILOU Lavanda 750g creste eficienta asternutului igienic si prelungeste durata sa de utilizare. Actiunea bactericida este declansata la contactul cu urina si neutralizeaza mirosurile neplacute. Parfumeaza litiera in mod agreabil si discret.

Mod de utilizare: Apasati pe capac pentru deschiderea flaconului (asa cum este indicat in pictograma de pe ambalaj). Dupa asezarea asternutului in litiera pudrati uniform deodorantul. Pentru a prelungi durata de utilizare a asternutului igienic, se recomanda utilizarea deodorantului la fiecare 2-3 zile. Dupa utilizare, inchideti capacul flaconului.

Permite tratarea a pana la 30 de straturi de asternut igienic. Se poate utiliza si pentru tratarea asternutului hamsterilor, iepurilor, porcusorilor de guineea, soarecilor.

Precautii in utilizare: Nu lasati produsul la indemana copiilor. Eliminati produsul neutilizat/recipientul conform reglementarilor locale, de exemplu prin intermediul unei companii specializate in neutralizarea acestor deseuri.

Compozitie: glioxal 0,39% (m/m). Produs biocid TP3. Contine glioxal, poate produce reactii alergice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun